Головна Новини Контакти
Про організацію Статут Долучитися до фінансування Вступ Галерея


???? ...

Медична ініціатива

Від яких продуктів слід відмовитися, щоб не захворіти раком

Вчені перелічили та дослідили продукти, які пришвидшують ріст ракових клітин, тому скоротити іх вхивання, адже вони потенційно здатні спричинити онкологічні захворювання.

 

По перше не слід вживати ковбасні виробів. Бекон, сосиски і ковбаси – не найкращий вибір, якщо ви дбаєте про своє здоров’я. Перероблені м’ясні продукти містять нітрати, які відповідають за яскравий колір, а також, на жаль, пришвидшують ріст ракових клітин.

По друге м’ясо, курка або риба на грилі сприяють утворенню речовин, які пригальмовують вироблення клітин імунної системи. Експерти радять у жодному разі не використовувати рідкий дим, який є потужним ворогом для здоров’я. Грильована їжа. На перший погляд може здаватися, що нічого небезпечного в цих стравах немає. Це смачно і корисно. Але це тільки на перший погляд.

По третє – це консерви. Переважна кількість консервованих продуктів містить бісфенол-А, хімічну речовину, що активно застосовують у пластиковій промисловості. Саме ця небезпечна речовина вражає нирки.

В четверте, попкорн, який ми часто готуємо у мікрохвильовій печі, містить діацетил – токсичну сполуку, вплив якої на організм повязують з онкологією легенів.

А також не слід вживати й алкоголь. Якщо ви п’єте більше одного-двох напоїв на день – це збільшує ризик розвитку різних видів раку.

 



Погода в Киеве




Украинская Баннерная Сеть


Зроблено в Qwert-media